.:: Journ3y of A Butt3rfly ::.

By: Med RHS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Oct-2011 03:46 Email | Share | | Bookmark
Berpindah

Assalamualaikum dan Hi kwn²~

Med dah berpindah rumah ke FB/Google+/Twitter dan Blogspot. Sila la add yer.

Blog: http://fotobelogmed.blogspot.com


-Med-



Friday, 21-Dec-2007 21:33 Email | Share | | Bookmark
Dewa 19 @ Kuching

 
 
 
View all 5 photos...






Assalamualaikum~~

Lama dah tak hapdet fp nih~~ tak dpt nak online cam dulu sgt~~ InsyaAllah ada kelapangan leh la Med update pics yang ada~~ kalau tak hapdet kat sini~~ Med akn hapdet kat flickr : http://flickr.com/photos/m3dusa . Entry kali nih med update dulu gamba semasa Konser Dewa 19 @ Kuching~~ Med pi ngan Onn, Safri n Mael. Tapi med tak amik byk pics cos bawa kamera cara haram n pakcik Rela asik ronda ronda ja~~ lagipon hari tu mmg nak enjoy sepuas hati n ilangkan tension keja~~ hahhaha~~ puas hati la gak dpt melepas semua geram n suara suara sumbang~~ Seb baik sempat beli tiket x zone tu~~ n tak pegi Dinner Party office~ ehhehe~~ drpd med tgk muka bebudak opis baik med enjoy kat konser Dewa19~~ ahhaha~~~

Sapa sapa nak tgk more pics konser Dewa 19@kch~~ leh jengok flickr Onn ~~ Out~~

-Yatie@Med-


Friday, 21-Sep-2007 17:34 Email | Share | | Bookmark
Projek Tertunda 2 : Majlis Pertunangan Sepupu

 
.............................

Assalamualaikum~~

Entry nie lak mengenai majlis pertunangan kazen Med, Shahrulnizam dan tunangannya, Evra Raunie. Majlis diadakan pd awal August lepas. Entry majlis kawen n ptunangan nih sekadar untuk hobi shj. Akn update gambar lain lagi~~ esok~~ bersambung ^_^

-saya:med@Yatie-


Friday, 21-Sep-2007 08:07 Email | Share | | Bookmark
Projek Tertunggak 1 ^_^ : Perkahwinan Ismail aka Putat & Hasiyah

 
......................

Assalamualaikum semua~~ Selamat Menyambut Ramadan Al Mubarak~~

Entry kali nie, entry yang lama tertunggak~~ med ingat nak update semua pics tertunggak med dlm minggu nih~~ ehhehe~~ maklum la dapat cuti, jadi nak update semua pics yang ada~~ Entry nih khas untuk Ismail aka Putat dan isterinya Hasiyah. Cubaan pertama untuk amik gamba kahwin. Banyak lagi med perlu belajar nih. apa apa pon~~ Enjoy~~

ps: Takziah buat keluarga Adik Nurin Jazlin Jazimin. Semoga Allah SWT mencucuri rahmat keatas rohnya . Al-Fatihah.

Yatie@Med



Monday, 16-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
++ RWMF 2007 ++

 
1700
 
View all 12 photos...
............





:: Rainforest World Music Festival 2007 (RWMF 2007) ::

Assalamualaikum,

Entry kali nih adalah RWMF yang berlangsung di Sarawak Cultural Village (SCV) pada 13-15 July 2007. Dan pada tahun nih, RWMF dah masuk ulang tahun ke 10. Med berkesempatan untuk pergi pada 14 July jer cos malam lain med keja~~ waaa~~ keskeskes~~ walaupun satu malam~~ kira berbaloi gak untuk relaks ngn kawan kawan dan ilang tensen. Plan sebenarnya Med dan Onn sajer yang pegi dan awal dah beli tiket. Tengahari tu gak Sally cakap nak datang umah Med, last last ajak dia skali gi RWMF. Hehehe~~ Lepas jer makan tengahari tu, trus ke SCV untuk belikan tiket Sally. Seb baik la ada lagi.

Sampai sana lak, benda tak best lak terjadi. Camera kitaorg, Si Medon lak wat hal. Takleh nak autofocus. So sepanjang malam tu, amik gambar guna manual jer. Sebab tu harap harap paham la naper gamba semua cam ayam. Seb baik la jumpa Safri@Matsap kat sana, heheh~~ pinjam la dia nyer lens malam tu~~ tq tq v much bro~~

Ok la sampai sini dulu~ Nanti nanti med upload gambar lain~~ Gambar kawen Putat@Ismail pon lom kita upload~~ tunggu kebenaran tuan dia dulu~~ ehhehe~~

Sapa sapa yang nak tengok gamba RWMF yg lagik best leh la jengok jengok ke fotopages dan flickr Onn dan Safri nnt ya~~ Saya membungkus dulu ya~~

Safri - http://www.flickr.com/photos/safri
Onn - http://aerolz.fotopages.com/


++Ratma aka Med++


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net