.:: Journ3y of A Butt3rfly ::.

By: Med RHS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Sunday, 27-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
PeStA mAkAn @ PiZzA HuT

 
 
 
View all 9 photos...


Tempat Kejadian : Pizza Hut, Batu 3, Kuching.

Masa Tragedi : 6.30ptg - 8.00 malam ( Lepas balik dr Pc Fair.. Lapar )

Penyumbang Utama Kejadian : Cartinasih@Carti - Terima kasih bebanyak

Peserta Kejadian (muka muka yang tatau malu- asyik mengacau waitress ja) : Chairoul, Khalid, Med, Noko dan Fedos serta Carti.

Mangsa Kejadian : Pizza², Udang Tempura dan Cheese serta Sos cili dan tomato.

Pesanan penaja : Jumpa lagi dengan menu terbaru dan penyumbang terbaru Khalid, ney ketam mek tek ?


Saturday, 26-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tahniah untuk Nor Rafidah Dan Rassid

 
 
 
Med nak ucapkan tahniah kepada exclassmate Med , Nor Rafidah atas perkahwinan dia yg berlangsung pada 26 dan 27 Nov 2005. Semoga bahagia ke anak cucu.

Minggu nie, memang sibuk skit cos mcm mcm aktiviti kena buat. Kawan Med, Noko @ Nor Asma selamat tiba ke Kuching pada 24 Nov lepas. So sepanjang minggu tu , memang lepak ngn dia. Lama dah tak jumpa kwn kwn matrik dan upm. Nasib baik rasa rindu dapat dilangsaikan gak dengan kedatangan Noko kat sini. Sampai ja Noko kat sini, bawak dia gi umah Sally n jalan jalan.

Lepas ja balik dari akad nikah rafidah, kitaorg gi lak pc fair. Tak sempat nak tukar baju trus pi sana. Maybe ramai org tgk pelik kot kat kami cos pakai baju over smart sgt.

Malam tu lak pi kat Top Spot. sambut birthday adik Med ke 24. Tapi tak sempat lak nak amik gambar seafood cos masa tu dah lapar sangat. Sampai ja makanan kat meja, dah tak larat nak angkat camera. Larat angkat chopstick ja.

Balik ja dari Top Spot, Med kuar lak ngn Khalid, Chai n Carti. Noko dah tak larat nak kuar. Dia masuk bilik Med trus tdo. Hehehe.. Last Last lepak kat Point One and pastu gi Masja. Balik awal skit dlm kol 1 cos esok nak gi majlis persandigan Rafidah.

Erk panjang la plak karangan nih. Med sendiri tak paham apa med tulih nih. hehehe.. Tahniah sekali lagi untuk Rafidah dan Rassid. Not to forget - Happy Birthday to my darling sister, Ezza. Tahun depan kita buat BBQ lak.


Friday, 25-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Muerzza- Anak Angkat Med

 
 
 
View all 6 photos...
Hehehe.. anak angkat Med aka anak Carti. Baru jer 3 bulan umur muerzza nie. Geram tgk dia. Macam bola. Rasa nak gigit ja idung dia. hehehe..



Thursday, 24-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
.:: Zen ::.

 
 
 
Malangnya Zen nih, bukan milikku.. waaaaaaa~~~~ sob sob.. tsk tsk..sob sob. Zen nie kepunyaan dan kebanggaan Khalid. Pinjam lak Khalid aaa~~


Wednesday, 23-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Masja

 
 
 
Gambar kat masja di amik ujung minggu lepas.

Med nak mintak maaf kat kwn kwn med kat YM atau kat kch cos lama dah tak nampak kat sana atau tak jumpa. Sorry cos med busy skit. Bukan med tak dpt nak chat atau jumpa korang cuma minggu nie, med ada byk keja. Awal minggu ni ja, med kena buat skit design. Pastu med kena tolong akak med marking paper student dia. Dua kursus yg jumlah student nya lebey dr 500 org. Pastu key in kan semua markah derang lagi.

Igt keja med sampai situ ja, rupanya tambah ngn persiapan majlis Akekah yg bakal berlaku awal bulan Dec nih. So mula la busy survey giftdoors kat pasar dan benda benda keprluan yg lain. Pastu kawan med dr Terengganu kena transfer kat Kuching. so kena la tolong dia cariikan umah dan keta. skrg nie pon, dia stay ngn med dan masih tercari cari umah. Bagi sesiapa yg ada umah sewa kat area Sarawak General Hospital tu, dan nak menyewakan umah, leh la email atau sms med. Dan kalo ada sesapa yg nak jual keta kancil korang tu, kwn med nak carik gak.

To Payjul, Kwn med dr Miri. Med minta maaf tak sempat nak jumpa lagi. InshaAllah ada masa, kita leh jumpa isnin nie kat my kpg.com. Dah seminggu dia kat kch, med tak sempat nak jumpa. Ingat nak bawa dia beraya kat umah tapi kena bawa kwn med sorang tu gi area tabuan. Bila dah plan nak jumpa, last last tpaksa cancel cos dua dua kat tempat lain. Heheh.. sorry aa payjul. Klak kita plan betol agik. Boh balit Miri dolok. Nasib baik sempat jumpa cuyus. Kalau tak tambah lagi hutang med jumpa kwn kwn. Btw yus, mun dpt isnin tok jumpa cos ada barang yg pelu mek berik ngn ktk.


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net