.:: Journ3y of A Butt3rfly ::.

By: Med RHS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 25-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Gang FP Kuching @ Taman Sahabat

Ayu
Safri, Ayu n Ismail
Ayu lagi
View all 10 photos...


Gambar nih gambar malam tadi~~ kuar ngn ayusafura, safri, ismail dan chairoul@onn. Jumpa gang fp sebelum ayusafura balik bercuti ke semenanjung nnt~~ Ayu~~ selamat bercuti ya~~ iboh lupak ngn mek org di sitok k~~ klak lepas cuti kita bergasak agik amik gambar k~~ gambar entry nih sejelasnya mmg tak jelas~~ cos tukang amik gambo (med) tak pandai amik gambo~~ heheheh~~

sila jengok fp : Ayu , Safri , Chai


Friday, 24-Nov-2006 14:28 Email | Share | | Bookmark
.:: Penutup Syawal ::.

apakah jadahnya ini?
Kuih umah med sebelom kena makan~~ hehehe~~
kat umah nenek med~~ edisi amik gambar famili~~
View all 10 photos...


Assalamualaikum~~

Khas untuk kawan kawan med yg asik dok tanya napa tak apdet gambar raya~~ eheh~~ med apdet skit nih ja~~ raya dah abes dah~~ edisi basi nih~~ kalo nak tgk gambar lain sila dtg ke rumah kamek ya~~ byk dlm pc mek~~ malas nak apdet~~ kehkehkeh (gelak tipu)~~ kpd sesapa yg bertanya pasal kek di atas~~ minta maaf dimaklumkan bhw kek raya umah med dah abes~~ segala pertanyaan berkenaan kek tersebut, med dahului dengan ayat ini >> kek tu semua dibeli~~ hehehe~~ tahun nih tak sempat buat kek~~ (teringat lak zaman study dulu~~ setiap kali balik upm lepas cuti raya~~ beg med penuh ngn kek lapis raya~~ heheehe~~~ buat bilik terbuka kat hostel~~ )

aku yang makin malas nak apdet ~~
::Med::


Sunday, 22-Oct-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri



Assalamualaikum kwn² semua,

Med mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua kwn med. Kalau med ada terkasar kata atau bahasa, med memohon kemaafan ats kesalahan med. Dan kepada mereka yang balik ke kampung halaman masing2 , med harap korang sentiasalah berhati2 sewaktu memandu kerana orang tersayang anda sedang menunggu. Semoga lebaran tahun ini akan memberikan sesuatu yang istimewa dan penuh bererti kepada anda.

Gambar atas adalah stok lama dr entry thn lepas. Hehehe~~ nnt med akan uplodkan gambar baru sempena ramadhan dan kedatangan syawal termasuk gambar² limited edition gang fp kat kuching nnt- ^_^ ayusafura , safri dan chai.



Monday, 17-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
borakPhoto 3rd Assignment: Closeup Serangga





Assalamualaikum semua,

Maaf lama med tak ber"update" kat fp nih. Med agak bz skit dalam bulan lepas dengan projek website, dan med kena demam n flu balik~~ hehehe~~ Bukan sebab demam bola~~ hehe~~ Pastu med kena siapkan banyak keja sebelum med pi training nanti. So harap maaf atas kelewatan meng"update" fp nih~~

Esok med akan start training, insyaAllah, kalo ada kesempatan med akan upload gambar lain yg tak sempat med uploadkan.

Untuk MamaFami : InsyaAllah, med akan uploadkan gambar apam n cookies tu~~ med tak sempat nak uplod tadi~~ insyaAllah kalau esok balik awal (kalau boss benarkan med balik umah esok), leh med updatekan.

Kepada kwn² fp :Med akan jengok fp fp korang nnt~~ maaf sekali lagi sebab lama menyepi dan tak jengok fp korang~~ med akan jengok and komen nnt kat fp korang ya~~ tungguuuuu~~~ pada yg lain tanya pasal bola tu : bola tu med tatau sapa tuannya, med amik gambar tu masa gi piknik kat pantai bersama keluarga. Erm~~ budak baru~~ med ukan org perlis~~ med penah study sana dulu masa amik matrik~~ apa apapon salam perkenalan dari med~~

Ok berbalik semula ngn gambar di atas. (Kwn² bP, halalkan jer eh gambar med nih~~ med tau gambar lari skit dr topik~~ ukan serangga~~ hehehe~~ so maaf jer ek~~ med tak sempat nak amik gamba serangga~~ amik apa yg ada dlm hdd ja~~ so mintak maaphhhh~~hehehe~~ ) Untuk Esaimen ke 3 borakPhoto: Tuan penghulu aka mr jemster dan naib penghulu : mr odows telah menetapkan task carik gambar serangga utk di closeupkan. Sekali lagi mr odows mengingatkan kwn kwn bP bahwa kucing adalah bukan serangga. So taleh la amik gamba kucing . Maka dengan ini, med cadang letak ja gambar lelabah wpon dia bukan serangga tapi dah takda gamba~~ med letak ja~~ . Maaf gak gambar nih mmg blur n buruk skit cos nih gambar buangan. Satu lagik, tak jumpa lelabah besar~~ dgn berbekalkan camera pns cap ayam yg ada~~ lelabah kecik ni saja mampu menjadi mangsaku~~ Sekian cita arinih~~ Tiada sambungan~~

ps: Tiada labah labah yang telah dicederakan atau tercedera dalam proses pengambilan gambar entry ini. (med yg cedera kut sbb labah² tu tak henti henti gerakkan lapan kaki dia) Kepada mereka yang masih risau atas kebajikan labah labah ini, sukacita dinyatakan labah labah tu masih lagi hidup bersama ikan puyu di tepi kolam umah med~~


Med


Friday, 16-Jun-2006 02:27 Email | Share | | Bookmark
16 Jun- Tinggal Kenangan~~~~



Lokasi : Pantai Abg Amin, Sematan, Kuching.

Assalamualaikum~~

Sempena Musim bola nih~ med uplod dulu gambar bola yang ada nih~~ Med nih bukan peminat bola sangat, so takda la bercuti uplod sempena cawan dunia tahun nih~~ hehehee~~ Senyum senyum selalu~~

16 Jun~~Tinggal hanya satu kenangan~~ Jalan telah dipilih, dan jangan toleh lagi ke belakang~~~~ Kalau sapa sapa ingat entry med pasal cicak yang setia tu(entry lama nih)~~ jawapannya : cicak tu nak cari yang setia, tapi dia sendiri tak setia~~ sebab dia tatau ada cicak lain yg setia tunggu dia, bukan sekejap tapi bertahun tu tapi cicak tu mana nampak kesetiaan dan pengorbanan cicak sekor lagi~~ bagi dia cicak yang tunggu dia tu jahat~~ sedangkan dia tak tau dia yg jahat~~ jahat n tak baik menilai dan membuang org~~ korang tak paham? takpa? rasa cicak tu paham kut~~

Jom Bola~~


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net