.:: Journ3y of A Butt3rfly ::.

By: Med RHS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 8-Jun-2006 18:27 Email | Share | | Bookmark
Edisi Takda Idea : Kaki Lima



Lokasi : Kaki Lima Bing Company
Masa : 11 Malam
Tarikh : 5 June 2006 (bersama Mr Onn and Mr Khalid)

Assalamualaikum

Med lom sempat edit gambar bbq n sematan. Sempat uplod nih dulu. So nnt dah siap edit yg lain, med uplodkan ya. Gambar nih saja med uplod sebab dah takda idea lagi. Hehehe~~ kering idea dah~~ arini agak slow~~ mood agak kurang enak~~ blur banyak~~~ ok sampai sini dulu!!
Takecare n daa~~~

ps: Adadia : Hehehe , bukan belakang mati~~ tepi kedai makan ja tu~~ kedai tu mmg gelap skit ( romantik kunun). Tak banie lak nak pi area belakang mati~~ takut kena hempuk ngn "akak oww owww" lak~~

Med


Friday, 2-Jun-2006 02:26 Email | Share | | Bookmark
2.6.2006=26


Lokasi : Beranda Bilik
Masa: 6.45 pagi

Assalamualaikum~~

Alhamdulillah a’la kulli hal~~Alhamdulillah fi kulli ni’mah. Med bersyukur kepada Allah SWT kerana masih memberi kesempatan kepada med untuk meng'update' dan menulis dalam fp ini. Segala puji dan syukur ke hadrat Ilahi kerana med masih lagi mampu untuk meneruskan kehidupan, diberikan kesihatan untuk terus melangkah menghadapi liku dan ranjau kehidupan yang fana ini.

Ucapan selawat ke atas Rasullullah SAW, pembawa rahmat ke sekalian alam dan pemberi syafaat di hari akhirat. Begitu juga kepada ahli keluarga Baginda dan para sahabat yang bersama berjuang bersama baginda demi menegakkan kalimah Allah di muka bumi ini.

Untuk sahabat yang dikasihi semuanya~~ semoga sentiasa dalam iringan kasih sayang Allah selalu dan diberikan kekuatan meneruskan perjuangan walau di mana jua anda berada. Terima kasih untuk anda semua kerana sudi bersama med, dalam suka dan duka. Semoga korang di panjangkan umur dan dimurahkan rezeki..

Yatie@Med


Wednesday, 31-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Alasan Menghilang~~



Assalamualaikum Semua,

Lama dah tak berupdate. Gambar di atas nih pon gambar lama dah kurang jelas. Med pon dah lama tak ambil gambar. InsyaAllah med akan jengok fp fp yang lain. Maaf sebab lama dah med tak menjengok fp korang. June nanti, med rasa akan start balik mengupdate gambar gambar. So, nantikan la entry entry sepanjang June nanti.

Dalam bberapa hari lagi, umur med akan jadi 26 tahun. Tak sangka cepat tol masa berlalu. Banyak benda yang med lom capai dan med ada 4 tahun lagi untuk med capai apa yg dah di plan tu. Namun kita hanya mampu merancang. Apa apa pon terjadi, Med masih rasa bersyukur sebab hidup dalam keadaan yang serba cukup dan bahagia. InsyaAllah nanti med akan update gambar khas 26 tahun. Hehhehe.. Nah acah jer. Ok aa semua, med out dulu. Med dah tada idea nak type apa agi. Heheheh~~ otak cam beku. Ubat pon lom makan lagi~~ heheheeh~~ ok la semua jumpa lagi di bulan june.

Kepada kawan kawan med yang menyambut Hari Gawai esok- 1 June, Harap korang bergembira beraya bersama keluarga dan rakan rakan. Selamat Menyambut Hari Gawai med nak ucapkan kepada Sally Adee, Dorothy, Elizabeth dan Mervin.


Monday, 15-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
borakPhoto 2nd Assignment: LightTrailSeries

Assalamualaikum~~ Med tak sempat nak amik light trail, so amik yg ada dlm storage ja. Semua gambar nih sebenarnya gambar tak jadi. So terima jer lah. Heheheh~~ ps: Nanti med uplod gambar lain. Lom sempat nak edit. Gambar entry nih pon main letak text ja. Kena tunggu semangat RAJIN datang balik. Mana ilang semangat RAJIN tu? hehehe~~ dia tgh termenung ngenang nasib tuan dia yang malas nih. sekarang baru 30% kena recharge so tunggu 70% agi k~~~ (Sebenarnya med dalam bulan nih agak bz skit, pastu dlm bulan nih ja byk kali demam. nak jenguk fp pon kejap kejap ja. Nanti med uplod kenapa med menghilang~~ heheehe~~ )

Untuk mengundi esaimen bebudak borakPhoto, dibawah ni adalah link pusat mengundinya. Jangan lupa vote tau. Pusat mengundi : http://www.createsurvey.com/c/36105-n1zrmv/ . Terima kasih atas undian anda. Selamat mengundi Piliharaya borakPhoto!!









Jangan lupa mengundi tau : http://www.createsurvey.com/c/36105-n1zrmv/ Terima kasih atas undian anda semua.

ps: tgh pening nak letak lagu nih atau muse(unintended)~~~

::Yatie@Med::


Tuesday, 25-Apr-2006 15:33 Email | Share | | Bookmark
:: Sunset ::

 
 
 
View all 15 photos...

Assalamualaikum~~

Entry nih byk gambar biasa² ja~~med saja saja letak cos lama dah tak uplod. Mana tau leh ileks mata sket tgk gambar sunset nih~~ Pastu malas dah nak pilih gambar sunset lain so med bubuh aa semua. Heheheheh~~ so rajin eajin ja la korang tgk tgk k~~

Entry kali nih med amik sekitar kawasan perkampungan med. Tak jauh dr pasar Satok. Dalam 5-9minit ja ke pasar malam Satok. Hehehe~~ Erm~~ sampai sini dulu~~ mmg dah takda idea nak type apa lagi~~ Jumpa lagi~~ Daaa~~

ps : Med suka ngn kata kata yang med baca dalam fp bro edoras . Betul betul memberi kata semangat ngn shot bro yg lawa tu~~ . Thanks bro~~ Banyak lagi madah madah yang best kat dalam fp bro edoras nih~~ gambar pon lawa lawa~~mmg banyak memberi insipirasi~~ jadi jom la jengok jengok fp bro edoras Di bawah ni adalah ayat yg med culik dari fp bro edoras~~ hehehe~~ ampuunnn ya pak~~

" Edoras : Ke mana hilangnya Matahari ? Kadang kadang Tuhan sembunyikan Matahari, Dia turunkan Petir dan Kilat. Kita Menangis dan tertanya tanya kemana hilangnya Matahari, rupa rupanya Tuhan nak berikan kita Pelangi~~ "

Iklan tak berbayar : Peminat kereta/autoshow : Encik onn@aerol dah uplod gambar keta² di http://aerolz.fotopages.com/ . Jengok jengok la nnt~~

::::: 06052006=med agak bz sket nak uplod gambar~~ lepas dah selesai keja nnt , insyaAllah med edit n uplod. Untuk tidak menghampakan anda semua, med linkkan satu poll bagi gang fp:ym mengenai assignment pertama mereka : Action Figure Series . Sapakah yang akan MENANG. Undian anda amat diperlukan. Klik utk mengundi : http://snappoll.com/poll/95269.php . Undian ditutup pada 8pm waktu Malaysia, Isnin 8 May.
Terima kasih atas keprihatinan anda kepada dunia fotografi .

Korang jengok jengok la fp derang, n vote untuk memilih pemenangnya. Antara peserta yang telah menghantarkan hasil tugasan mereka adalah Ayusafura , Alynn , Cuyus , Fendi , Axcad , Odows , Hanis ,Miko pengayuh beskal , Farhan , Ijad dan Jza. Sekian~~~ :::::::


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net