.:: Journ3y of A Butt3rfly ::.

By: Med RHS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 25-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Akan Datang~~~



Assalamualaikum~~

Maaf lambat nak update gambar terbaru~~ Cuaca tak membenarkan med duduk lama lama depan komputer. Hehheehe~~ alasan cuaca lak~~ tapi memang betol alasan tu. Kalau cuaca panas + med = semua tak jadi = takda mood, pening, marah dan takda idea. Salah satu kelemahan med : Bila panas ja cepat panas dan pening. Selain tu, med kena jadi mandur kat umah med~~ eheeheh~` takda la~~ salah satu sebab med cepat pening pon tingkat bawah umah med tgh di "renovate"~~ so ngn debu, bunyi bising dan panas makin menjadi pemangkin kepada kadar kepeningan dan ketensen saya.Hehehe~~ merepek? ya merepek yang amat.

Kehilangan med juga tidak ada kena mengena ngan bakal berlakunya piliharan raya di Sarawak pada bulan May nanti, ini disebabkan med tak bertanding langsung dalam pilihanraya tersebut mahupun med akan mengundi pada pilihanraya berkenaan~~ ( heheeheehe~~lom daftar agi rupanya budak med nih~~ ampun ya pak~~ gue terlupa nak daftar~~ alasan lagi~~ thn depan ja med daftar ) Makin merepek ya? Heheheh~~ saya sedar gak makin merepek nih~~ meh kita bukak cita lain plak~~

Alhamdulillah mulai dari Isnin, hujan lebat dan buat med kembali berasa sejok~~ hehehe~~ nih kes tak penah nak bersyukur la nih~~ dah panas tak tahan panas~~ dah sejok tak tahan sejok lak~~ Hmm~~ makin merepek lak med dah nih~~ minta maaf ya semua, sampai sini ja dulu entry kali nih~~ Entry nih hanya nak bgtau korang yg bakal med uplodkan (kalo rajin la .. eheheh)~~ So hingga jumpa lagi~~~~ Selamat Hari Selasa, Rabu, Khamis dan Jumaat~~


Friday, 14-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Petanak: Versi Jom Panjat Pokok

 
 
 
View all 19 photos...


Assalamualaikum~~

Kembali ke versi petanak~~ heheehe~~ bersama anda kali ini adalah gambar gambar kanak kanak riang ria sedang memanjat pokok (kes main polis sentri nih)~~ hehehe~~ Med pon tatau anak anak sapa nih~~ tapi med rasa derang nih anak anak pekerja bangunan yang tak berapa jauh dr lokasi pasar petanak nih~~ apa yg med leh kata, derang nih mmg best~~ agak ramah dan suka bergurau~~ hehe~~ cuma tak terkejar ja nak amik gambar derang~~ semput~~

Med rasa banyak lagi med perlu belajar nak amik gambar manusia dan pergerakan. Nampaknya kena byk lagi menembak nih~~ hasil entry nih pon korang leh lihat~~ tak brapa menarik langsung~~ apa pon harap korang enjoy ja tengok~~ hehehe~~ (penyeksaan mata : jgn saman med dah la).

Tengok gambar nih teringat plak zaman kecik kecik dulu panjat pokok~~ hehehe~~ sonok plak~~ sepanjang med amik gambar nih~~ mmg asyik senyum ja tengok telatah derang~~ leh kata med mmg rasa sonok n gembira sgt~~ yer aa~~ dpt jadi bebudak balik~~ kejar kejar derang~~ ehheehe~~

Ermm, ok la med rasa sampai sini dulu~~ takecare and daa~~

Kanak kanak Ribena,
Yatie@Med


Thursday, 13-Apr-2006 03:37 Email | Share | | Bookmark
Jom Makan Seafood

 
 
kwn ax ka?
View all 18 photos...


Assalamualaikum~~

Dah lama dah nak letak entry nih~~ tapi med malas lak nak on9 so tertangguh la nak update. Entry nih khas untuk kingcrab@Axcad. (sebab ada ketam~~ ehheeh~~) Happy belated birthday bro~~ gud lak utk exam anda~~

Med tatau dah nak type apa~~ eheheh~~ sesungguhnya penyakit malas masih menyelebungi diriku~~ hehehe~~ Entry nih diamik masa kitaorg balik dr tgk Insideman~~ kelaparan yg amat sangat~~ seb baik atas keprihatinan Fedos yg baik hati~~ membelanjakan kami dengan murah hatinya~~ heehehe~~ Thanks bro~~ ok sebelom med makin merepek~~ baik med sampai sini dulu~~~ tataaaaa~~~

Makin merepek~~
Yatie@Med


Tuesday, 4-Apr-2006 06:00 Email | Share | | Bookmark
++ Teratai ?? ++

 
pak belalang
lepas salin kulit bukannya tau nak buang sendirik~~ :P
View all 11 photos...


Assalamualaikum~~

Med amik pix nih kat umah Fedos~~ Macam macam bunga ada kat umah Fedos nih~~ Dr yang biasa sampai ke yg tak penah med tengok~~ heheehe~~ med rasa nie jer kot~~ nannti nanti med uplod gambar lain~~ mmg takda idea skrg~~kosong~~ hehehe~~ ok semua takecare ~~ daaaa~~

Yatie@Med


Monday, 3-Apr-2006 20:44 Email | Share | | Bookmark
@Bla Bla Bla Restaurant

Fedos termenung
Zue
Tingkat bawah Bla Bla Bla
View all 19 photos...


Assalamualaikum~~

Terima kasih kepada yg sudi menjengok FP med yg tak seberapa nih. Maaf, Med dua 3 hari nih tak sempat nak jengok fp fp lain~~ 2-3 hari nih malas nak online. Online kejap pon untuk check email n lepak ngn kwn kwn YM. Maybe penyakit M.A.L.A.S dah datang, Pastu takda idea nak letak gambar. Tadi pon tgh pening nak letak gambar mana satu~~ last last pilih 2 entry nih ja dulu~~ yg lain nanti med uplodkan lagi~~~

Entry kali nie, diamik masa kitaorg pi BLA BLA BLA Restaurant, Kuching. Mangsa kejadian yg sempat di ambil gambar : Carti, Fedos, Zue dan Onn serta beberapa pelakon tambahan sekitar restoran tu~~ Hehehe~~ yes nama restoran nih memang Bla Bla Bla~~ buka saja saja taruh~~ ehheheeh~~~

Haa~~ dalam entry nih med nak kenalkan sorang lagi sahabat med , Syarifah Zubeera (Zue) bt Wan Kassim. Bekerja sebagai electrical engineer di sebuah kompeni di Kuching. Zue nih kira salah seorang kawan baik med. Sama kelas dengan dia dari sekolah rendah sampai ke sekolah menengah. Hehehe~~ partner satu meja kat dalam kelas dulu~~ dari kelas biasa ke kelas agama sampai ke makmal kimia~~ memang salu duduk sama~~ hahahaaha~~~ Berita baik : Zue masih single lagi~~

Hehehe~~ merepek lak med pagi pagi buta nih~~ sampai sini dulu~~ daaaaaa~~~

ps: Alynn, restoran nih biasa ja~~ nanti dtg kuching leh la med bawa kat bla bla bla~` makan cheese cake oreo~~ ehehehe~~
Bro Jeff : Heheheh~~ makanan kat sana ok~~ harga pon ok~~ Tak mahal sangat~~ tapi agak mahal berbanding kedai kedai biasa~~


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net