.:: Journ3y of A Butt3rfly ::.

By: Med RHS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 1-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Star Cineplex, Kuching

 
 
 
View all 6 photos...


Lokasi : Star Cineplex Kuching
Sebab : Menunggu movie start so amik pix dulu
Masa : 10:45pm- movie start kol 11:15pm
Movie : Memoirs of a Geisha - baru sempat tengok cos minggu lepas bz ngn projek web
Mangsa Keadaan : Chai@Onn ..mangsa lain semua takda kat kuching...waaaaa~~~tsk tsk.. sob sob~~

*Edoras : Med tak guna flash. Salu amik tanpa flash cos takut nampak terang sangat. Memang mengharap kat lampu yg ada kat sekeliling jer~~ hhehehe...


Tuesday, 31-Jan-2006 14:26 Email | Share | | Bookmark
Sematan

 
 
 
View all 25 photos...


Assalamualaikum

Med nak ucapkan Selamat Tahun Baru 1427H. Berusahalah kita untuk menuju ke jalan kebenaran dan kebaikan.

Entry kali ni med amik sekitar pantai Sematan. Ayusafura : Pantai nie tak jauh dari Kem Pueh n Pekan Lundu. Dalam 10 minit dah sampai. InshaAllah, kalau ada masa nanti leh la med plan bawa ayu n liza kat sana nanti.

Sebenarnya tak di rancang pon nak pi kat sana. Uncle n auntie med ajak visiting kat umah kwn derang during CNY. Last last lepas letih visiting ,derang ajak terus gi pantai. Med apa lagi peluang baik tu. Cuma kitaorg tak sempat nak gi jeti. Hehehe.. dats y med tgh plan nak pi sana lagi. Hopefully, kalau takda keja n projek lepas nie, maybe leh la plan nak piknik kat sana.


Monday, 30-Jan-2006 22:51 Email | Share | | Bookmark
Mini FunFair @ MJC

 
Erkkk~~
Buai Laju Laju~~
View all 23 photos...


Assalamualaikum

Med baru berkesempatan nak uplod gambar kat funfair aritu. Dah basi dah kot. Hehehe.. Tapi takpa atleast leh gak untuk dijadikan tatapan korang. Med pi aritu ngn kwn kwn: Onn, Carti, Fedos dan member fotopages kita, Ayusafura dan rakan dia ,Liza.

Photos yang di amik dalam entry nih tak cantek sangat cos blur sket erk.. blur banyak kot. Hehehe.. Biasa la budak baru blaja amik photos. Tapi kalau korang nak tengok gambar funfair yg best , korang jengok la kat fp ayusafura. http://ayusafura.fotopages.com/ Cantek pics ayu amik masa kat funfair aritu. Malam tu lepas gi funfair kitaorg lepak kat Bing , coffee house kat Jalan Padungan. Gambar gambar kat sana . nanti nanti la med uplodkan k. Blom sempat dan resize semua pics.

..: Yatie Sabil ::.


Sunday, 29-Jan-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Tahun Baru Cina

 
 
 
View all 7 photos...

Gong Xi Fa Cai~~

Med nak ucapkan kepada semua sahabat Med ; Selamat Tahun Baru Cina. Gambar Med amik nie sekitar Padungan Road 2 hari sblom Tahun Baru Cina. Gambar agak blurred sket. Harap bersabar je la tgk photos tu. hehehe.. Pada eve chinese new year lak, gi shopping ngn kwn kwn. Tapi, med tak sempat nak amik photos cos lupa bawa kamera masa gi shopping. Waaaa~~~ Kerugian besar aritu : Tak dapat nak amik gambar tepat kol 12 malam : Semua org main mercun n bunga api.. Kesal tak sungguh sungguh~~ hehehehe...

Sally~~~ Jgn lupa angpau ku~~hehehehehe


Wednesday, 18-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Edisi Malam 2: Suatu Masa Di Kuching

 
 
 
View all 9 photos...

Lokasi : Pejabat Pos Jalan Tun Abg Hj Openg, Kuching.

Kredit lagu :Suatu Masa

Bagaimanakan ku mula
Dan apakah kata-kata
Yang indah untuk diabadikan
Tiap wajah berkisah
Tiap madah bererti
Manakah ilham ku

Cahaya di mata mu
Senyum di bibir mu
Mengukir seribu tanda pertanyaan
Mungkinkah kau jua
Dalam kerinduan
Di saat begini aku merindukan

Berpucuk pucuk surat
Terbiar di depan ku
Tak dapat aku utuskan
Ku ramas semua
Dan ku buangkan jauh
Dari pandangan

Lalu aku kesal
Ku kumpul semula
Tak dapat ku nyatakan apa yang ku rasa
Andai engkau tahu gelora hati ku
Mungkinkah kau sahut jeritan batin ku

Dengarkan lah panggilan ku
Dengarkah lah lagu untukmu
Angin lalu kau sampaikan
Rasa rindu yg membara
Kepadanya

Warna-warna cinta ku
Kian pudar bersama
Malam yang gelap gelita
Entahkan kau rasakan
Apa yang aku rasa
Atau kau tak endah

Tapi ku percaya
Semua telah tertulis
Dan niat suci ku takkan dipersiakan
Dan di suatu masa
Di hari yang indah
Ku hulur tangan ku
Lalu kau...
Terima....

( Lagu : M Nasir - Lirik : M Nasir )


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net