.:: Journ3y of A Butt3rfly ::.

By: Med RHS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Edisi Malam : Kuching WaterFront

 
 
 
View all 6 photos...


.:: Assalamualaikum ::.

Yeah bertemu kita di edisi malam. Gambar nie diamik sekitar Kuching pada waktu malam bersama kawan med Chai@O-onn ( http://aerolz.fotopages.com/ ). Lokasi kat atas car park Star Cineplex. Hehehe. Nih kes dah boring sangat, nak tengok movie takda lak cita best. Jadi last last, amik gambar ja la. Gambar lain akan di uplod lain masa cos masih terkejut ngn perubahan FP 2 hari nie. hahahaha

Hari nie, agak slow skit. Maybe med masih letih cos tak cukup rehat lagi. Petang kelmarin med temankan kawan med,Sally gi shopping untuk CNY. Pusing dr utara kuching ke selatan carik baju tapi last last balik ngan tangan kosong gak. Tak berkenan ngn design baju n kasut. Hasil yang dapat : Jumpa ex schoolmates. Malam lak kuar ngn Carti, Onn and Azua. Dinner kat Hanis Bistro. Then ingat nak lepak kat Bing tapi full house. So tukar arah tujuan ke My Kpg.com. Hasil Tangkapan : Jumpa ex schoolmate dan seekor ketam bersama rakannya. Balik awal kol 1 cos nak siapkan quotation harga web plan features utk tahun nie.

Siap buat keja, dah taleh tido lak. Last last gi buat marathon movie korea. Tgk cita Il mare, Over the rainbow n My Sassy Girl. Sah kena insomnia cos dah seminggu lebih susah tido malam.Rasanya lom sampai tahap bahaya lagi kot, kan kan kan?

Deh , sampai sini la dulu. Next time agi la med sambung membebel kat sini. Nak gi tdo lak. Dah ngantuk tahap sejuta petala langit. Harap harap bangun esok pagi beranda umah med bertukar mjadi sekebun bunga tulip.

Attention 2 All Kuchingite Gals!!!

We are recruiting members to join our futsal girl's team. Those who are interested, please do contact or email me at : m3dusa2617@yahoo.com .If you have never play futsal before, coaching will be provided without any cost.

* Female
* Reside in Kuching
* Age 18-30


------------------
Yatie@Med


Friday, 13-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sesi Di Dapur - Cheese Cake

Bahan bahan yg blur~~ hahaha
Biskut Marie....
 
View all 9 photos...
Photos nih, lama dah med amik cuma lom sempat nak uplod ja. Kebelakangan nie, line streamyx slow sket so nak uplod pics kena pk 2 3 kali. Harap harap bukan sebab spyware/adware ja. Hujung minggu nanti med uplod pics terbaru. Selamat Bercuti Hujung Minggu~~~

"Pa nak dipolah ujung minggu tok oo? Lejuk rasa nak ke pasar jak. Sekda ka kelas/kelab fotografi kat ctok oo? Mun ada, leh juak enrol. Sik juak muang masa. Ok la, mupok lok. Onn, jgn lupak emailkan gambar pusak ktk. Yus n Kibot, bila gik nak update fp ktkorg?Rindu nak nanga gambar baru~~"

Yatie@Med di hari yang agak boring~~~~~~


Thursday, 12-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tempoyak Goreng

 
 
 
Musim Durian datang lagi~~~~~


Monday, 9-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Aidil Adha

 


Aidil Adha/Eid ul-Adha occurs on the tenth day of the Islamic month of ZulHijjah (ذو الحجة). On the day of the celebration, Muslim families attend and perform prayer in mosque. Muslims who can afford will sacrifice domestic animals, usually sheep, as a symbol of Ibrahim's sacrifice; this sacrifice is called "Qurban." The meat is distributed amongst neighbours, relatives, and the poor and hungry.

Selamat Hari Raya Aidil Adha / Korban - 10 January 2006 / 10 Zulhijjah 1426


Wednesday, 4-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
2K6 = 2006



Assalamualaikum

Rasanya tak terlambat lagi Med nak ucapkan Selamat Tahun Baru kat semua kan? Takpa, ucapan penuh tahun baru nanti Med buat pada Bulan Muharram yang akan datang tak lama lagi. Sekejap jer kan dah masuk 2006. Masa berjalan terlalu pantas bagi Med. Tapi apa yang pasti, kita kena gak pandang ke depan dan fokus pada apa yg ada di hadapan kita. Semoga setiap perjalanan dan pilihan kita pilih itu akan diredhai dan direstui oleh Allah SWT. Jaga diri dan semoga segala impian menjadi kenyataan.

Takziah buat keluarga Kak Rosse & Abg Sham ke atas pemergian anak tersayang. Semoga rohnya di cucuri rahmat... Al-Fatihah.

.:: Yatie Sabil @ Med ::.


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net