.:: Journ3y of A Butt3rfly ::.

By: Med RHS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 21-Dec-2007 21:33 Email | Share | Bookmark
Dewa 19 @ Kuching

 
 
 
Chai@Onn
Safri aka matsap






Assalamualaikum~~

Lama dah tak hapdet fp nih~~ tak dpt nak online cam dulu sgt~~ InsyaAllah ada kelapangan leh la Med update pics yang ada~~ kalau tak hapdet kat sini~~ Med akn hapdet kat flickr : http://flickr.com/photos/m3dusa . Entry kali nih med update dulu gamba semasa Konser Dewa 19 @ Kuching~~ Med pi ngan Onn, Safri n Mael. Tapi med tak amik byk pics cos bawa kamera cara haram n pakcik Rela asik ronda ronda ja~~ lagipon hari tu mmg nak enjoy sepuas hati n ilangkan tension keja~~ hahhaha~~ puas hati la gak dpt melepas semua geram n suara suara sumbang~~ Seb baik sempat beli tiket x zone tu~~ n tak pegi Dinner Party office~ ehhehe~~ drpd med tgk muka bebudak opis baik med enjoy kat konser Dewa19~~ ahhaha~~~

Sapa sapa nak tgk more pics konser Dewa 19@kch~~ leh jengok flickr Onn ~~ Out~~

-Yatie@Med-


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net