.:: Journ3y of A Butt3rfly ::.


My name: Med RHS
My Fotopage: http://m3dusa.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
LyNN MuMMy NiNi
Latest entry:After 3 years.. im back...
hahaha.. gara-gara lupa password.. View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
Zarifah RM
Latest entry:I Miss them.
It's been a month I've been here. I do feel homesick. But keep on denying. But the fact is. I miss my home. I miss Mama & Bapak. I miss my baby sisters and brother. I miss my cats. I miss everything I left in Malaysia. I can't wait for Summer to come. But for now, I am going to kick some huge ass. Because I am a Rockstar. Watch out people, I'm back. View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
touch RM go
Latest entry:UAE, Dubai ~BURJ KHALIFA
Burj Khalifa Inauguration. January 04, 2010 http://www.burjkhalifa.ae/(World's Tallest Building) View this Fotopage entry
Burj Khalifa
Takteh Photo Creative
FACEBOOK WITH US !! ADD : takteh@yahoo.com || FOR MORE SAMPLE AND NEW DESIGN || kami sedang mengemaskini/upgrade fotopages, ada beberapa sample xdapat disurvey di sini..jadi kami mengalu2kan anda yg berminat dgn design kami utk JOIN kami di facebook, di sana lebih uptodate & lebih byk sample2 terkini..welcome! View this Fotopage entry
Fauzidah Ahmad
Latest entry:ANNUAL DINNER PKP KUCHING
Merupakan dinner pertama yang dianjurkan oleh PKP Kuching...Sambutan amat mengalakkan, Majlis di acarakan oleh Azrul dan Dayang Nashreen...Best!!!!!!!!!! seperti biasa ada game yang menghiburkan....dan kebanyakannya nak tunjuk bakat dalam bidang nyayian.....you guys very SPORTING!!!!!!!!!!! Hopefully, we can have second annual dinner for the next year....SEE YEAH................ :-> :-> View this Fotopage entry
cu yus
Latest entry:Assalamualaikummmmmmmmmmm..........
dah terlalu lama dah tak apdet.... apa angin bertiup hari ni terapdet lah hehehe check pic yg berkurun ( tak ler berkurun sgt pic dlm taun ni gak) ;-) ;-) Aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teramat-amat lah rindunyeeeee ngan sahabat2 fp semuaaaaaaaaaaaa View this Fotopage entry
ct ayusafura muzamil
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Satonaka Halu
Latest entry:Muhammad Arfan Imran
Kehadiran orang baru dalam keluarga aku memang sangat2 bermakna. Kehadirannya betul2 membawa tuah.... terima kasih imran :-> View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
Pengayuh Beskal
Latest entry:Salam Aidilfitri @ DP Lewek Champion.
tak semua ada dlm pic nie yg lain dah g galley makan!! Special raya meals: Rusa Rendang, Udg Galah, Satay Arnab, Ikan patin bakar...n etc tapi takleh kalah makan ketupan cicah daging rendang di kampung....huhuhuhu : ( wha to do. Salam Aidilfitri for All....Drive carefully ya!!! View this Fotopage entry
Alynn Saripuddin
Latest entry:Masjid Assyafaah, Singapore
Dear everyone, The last time I set foot on this very fotopage was in October 2008! Yes, ages ago. I am back though. Hope you enjoy my shots of Masjid Assyafaah, which I took during my visit to Singapore. It is a magnificent Masjid and I was amazed with the overall ambience. Lucky me, it was noon and the light couldn't have been more perfect. I also love the way the architect interprets the Masjid image. Definitely a must-visit. Salam. -alynn- View this Fotopage entry
Interior of Masjid Assyafaah
Norhazwanie CM
Latest entry:Race. Rally . Research - R3 Neo Clubsports Final Race (Season 1)
Event : R3 Neo ClubSports Final Race (Season 1) Date : 13 April 2009 Venue : Sepang International Circuit, Malaysia View this Fotopage entry
Lord Venom
Latest entry:pErSpEcTiVe
View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
ali fadzli
Latest entry:KLCC
entah..aku terasa nak upload pic nie...adioss.. View this Fotopage entry
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
Raksasa Gorgon
Latest entry:Amsterdam
Sejuk dowh... View this Fotopage entry
Amsterdam
niza nizha
Latest entry:OATH CEREMONY
past photos...from oath-taken ceremony it has been 2 years... SWEAR in the presence of the Almighty and before my family, my teachers and my peers that according to my ability and judgment I will keep this Oath and Stipulation. TO RECKON all who have taught me this art equally dear to me as my parents and in the same spirit and dedication to impart a knowledge of the art of medicine to others. I will continue with diligence to keep abreast of advances in medicine. I will treat without exception all ... View this Fotopage entry
family..
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Faizal Abd Wahab
More pics at my official website www.faizalwahab.com View this Fotopage entry
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
ah manz
Latest entry:RAYA 2008
View this Fotopage entry
eiena oniey
Latest entry:nie LO untuk my nephews....
sambungan LO untuk anak buah yang seterusnya..... View this Fotopage entry
haris
noki izumi
Latest entry:to do as been asked
View this Fotopage entry
mis niaa
Latest entry:i miss you, guys.
after long...pause... this is my very first entry for 2009. i truly misses everyone i know...my fotopages friend. but seems like everyone has moving huh? this might be my very last piece, maybe? i am moving too... oh, i am so emotional. to everyone i know, who know me, i really appreciate if you could leave your contact information (preferably via fotopages private message) so we'll stay to keep in touch. thank you. misniaa View this Fotopage entry
but when get back indoor, he's totally flat!
hanim hassan
ahaii serabut sungguh gubahan bunge ini,sumbat dlm gelas jek sbenanye pon,,takpndai ahh nak gubah2,, heee,,cik2 bunge nih sye kutip tepi jln nak g skolah,,da nak aki byk la die kmbang mekar..saye suke saye sukeee.. smalam hujan panas,,plangi pon kuar gak..camtek,,ienye besar amat tp sye mls nak kuar umah,,amek dr tingkap jekla,, 8-) pastu sye bukak pose dgn ini,,spegeti bolognese,,sedap gile membuktikn sye da sgt pandai msk skang..hoho sgelas nescafe,,spinggan spegeti,,spasu bunge kutip tepi jl... View this Fotopage entry
Nora Azima
Latest entry:- ISTANBUL -
Taken during my Istanbul trip last week. More piccas coming soon :-D View this Fotopage entry
atiqah kamarudin
Latest entry:majlis berbuka puasa d'hoteliers sesi jul-nov 07
[size=18]xde apa2 yg menarik...2 sem lagi kami yg akan organize..hehehehe...[/size] View this Fotopage entry
amboi..
Chairulz Adzzha
Latest entry:My Latest Photoshoot
Wedding at Sungai Lumut, Bako. Semoga Kekal Bahagia Ke Anak Cucu! View this Fotopage entry
Ciptho Jaafar
Latest entry:no longer here
dah malas rasa nak upload dekat sini..sy try focus upload dekat sinihttp://aisputih.wordpress.com View this Fotopage entry
Fieza Fieza
Latest entry:Selamat Bertunang Nurulhuda & Johan
Nurulhuda Che Azami,sahabat yg aku kenai sejak dari darjah 6...dulu minah ni dok kepit ngan aimy ja.aku pon segan nak kenai ngan depa tp tah mcm mana tah masa tukaq ke kelas baru,aku di takdirkan kena duduk dekat ngan depa..maka bermula la persahabatan kami dari form 1 ke form 2 satu kelas..form 3 dia pindah ke kelas pandai.aku remain kt kelas yg sama..masok form 4, huda pindah ke astech,tinggai la aku kt bahiyah.. ingatkan lps dh lain skolah,kami akan jarang bjumpa tp tak jugak..lps spm, huda bula bl... View this Fotopage entry
johan dan nurulhuda
Airieda Saad
Latest entry:Edit mengedit....
Konon nak buat sketsa pendek based on pics yg di ambil...tapi tgh dok edit kehabisan idea...so ini laa hasilnyer.... 1) Style cam nie memang my big brother suka amik...dia x suka kitorang kalau amik gambar pandang terus kat kamera...so masing2 kena laa pandang tempat lain... 2) Kemaafan...adalah satu sifat terpuji...dapat menghilangkan rasa angkuh kita...sesungguhnya kita sebagai manusia tidak lari dari membuat...oleh itu mari laa kita bermaaf-maafan antara kita... actually picture takens aft... View this Fotopage entry
Zul Mato
Latest entry:permulaan untuk tahun baru...
Salam sejahtera.. lama sgt dah rasanya tak menjenguk ke sini. Rasa asing la pulak. Apa² pun.. insyaAllah, kalau di izinkan olehNya, akan ada masa terluang untuk menjenguk dgn lebih kerap lagi ke sini. Selamat tahun baru untuk semua.. Selamat menyambut Awal Muharam yg akan tiba tak lama lagi.. InsyaAllah.. wassalam.. View this Fotopage entry
saat² akhir...
gholdee sangalang
View this Fotopage latest entry
a new pair for 2008
aErOL afzan
Latest entry:Sorotan 2007
Kenangan ku tahun 2007... Waaa~~ :cry: :cry: Tahun 2008 dah masuk, makin tua plak rasanya diri ku ini...Nway selamat Tahun Baru 2008 pada semua gang FP n Flickr... Semoga tahun ini membawa lebih banyak erti dan duit! kekeke... LOL LOL p/s Tenkiu banyak to Med (http://m3dusa.fotopages.com/) sebab ajar buat entry kali nih! :-D :-D :-D View this Fotopage entry
mel godfrey
Latest entry:Harvest Festival
here i go again...had been too busy off late to upload latest photos, hence this is one of the 'newest' i should say. This was taken on the 1/06/08. The Bidayuh folks were getting ready for the annual gawai festival or better known as The Harvest Festival. :-D had a great time shooting these event thus it was happening in my kampung....but it was one of the colourful memories i could keep... View this Fotopage entry
Ancient Wall
Project Rasso
Latest entry:Gadis-Gadis S u n t i Alam Maya
Click http://www.flickr.com/photos/lanraga/(HERE) to view more photos. Also please visit to http://www.kahwingraphy.com(KAHWINGRAPHY) Currently i'm listen to Saiful Apek - Aspalela View this Fotopage entry
sifoo pgx
Latest entry:Fisheye...
Jalan-jalan sekitar Bandaraya Kuching.... View this Fotopage entry
Zak Zai
Latest entry:Bird of Sarawak...
View this Fotopage entry
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
Eric khronos
View this Fotopage entry
Hanis Habib
Latest entry:I've moved.
I wanna say thank you to all of you out there who has been passing by at my fp. I've been very busy for the past months. I regret to tell you that I'm no longer active in Fotopages. I've moved to Flickr. So you can pass by my Flickr account to see some of my recent works. http://flickr.com/hanisrai Thank you. Regards, Hanis Rai. :-D View this Fotopage entry
Muhammad Najib Abdul Mukthi
Latest entry:Not anymore here ... I guess .. But ..
I've been blogging! ... you could see more at http://jeebsion.com View this Fotopage entry
suhana aniq
Latest entry:Rizal - sik cayak ka?
~ Hari khamis (14.06.07) aku n 4 org kawan berpeluang berjumpa ngan rizal af5... bertempat di rumah cousin rizal di Gita...syok nya... ....Tak tahu nak cakap apa, first time nengok rizal depan mata, speechless jap..hehe.... .....rizal ok, peramah n spoting lagi...banyak betul topic yg kami bebualkan ngan rizal.... .....rizal ni pandai jugak buat lawak..apa lagi tangkap la banyak pic ngan dia...bukan selalu...pic yg aku ambik sikit jer...so ada la jugak dari tak ada...hehe...sik cayak ka? :-> View this Fotopage entry
tulis lagi
Ahmad Safri Yusop
Latest entry:New Year...
Assalamualaikum and happy new year all. A lot happened in the last 365 days of 2007, and I learnt a lot from a lot of people. Met quite a few great ones. Learnt more of photography, more about business, and more important more about life. So this year I made a new resolution :- - to be a better photographer to my clients - to be a better business person - to be a better peer/colleague - to be a better son - to be a better friend I can feel that this year is going to be interesting, so...cross... View this Fotopage entry
Muhammad Firdaus Radzi
Latest entry:Si Budak 3 ekor
Budak2 nakal kt umah aku skang ni...ari2 balik keje nak ajak main2 ngan diorang... :-D View this Fotopage entry
kacau je keta tu...
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
Ariff Rashid
Latest entry:Heads up people
Sorry for the very long silence guys, I have moved to http://www.flickr.com/photos/arep/(HERE) View this Fotopage entry
hany berry
Latest entry:trip ke pulau perhentian
hi...welcome to my fotopages..1st fotoblog..hehehe..actually der byk gamba2 lain tp nie jer yg mampu upload for the 1st time...kalo tk cantik tu sori la ek sb amik guna cam hp..nie trip pegi pulau perhentian (9/3 - 11/3/07) dgn ex-ofis mate sy..trip tu best..thrill..sgt adventure..rasa cam nk pegi lagi pun der...especially when Anong is around.. :lol_crash: yg plg best masa nk balik...salah satu van kami rosak..so kitorg stranded kat bandar ketengah, terengganu..malangnyer tkder foto bukti la..kalo der nnt.... View this Fotopage entry
pantai penarik, terengganu
xtreme boy
Latest entry:Kolam Ikan Kompleks Eureka
View this Fotopage entry
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
borakPhoto Team
Latest entry:Borak Photo New Assignment : LANDSCAPE
submission are to be mailed at borakphoto[at]gmail.com before due date. borak photo's new HQ is at http://www.flickr.com/groups/borakphoto/ View this Fotopage entry
Yana Bestari
Latest entry:Pengumumang
Akmaliyana@ygonjeng mengumumumangkang Slamak tinggai tensichronic.fotopages.com :-D I'll no longer tepek pictures here.Tepek kat tempat lain pulak. Pengomen/Pelawat setia lah jugak -mommy (the one who never failed to b there) -bokbongs (pun sama hehe,,the one who always there,,,kehkeh) -njy (humpty dumpty sat on the wall..) -baruang (sempai idola kohkohkoh batuk) timaseh ler bebanyak. eh baru perasan.Dalam list kat atas tu semua lelaki except mommy.huhu.. to others,thank U very much e... View this Fotopage entry
terimala gambar dari jarak dekat
ammar jazlan
Latest entry:Ngan krew..krew
Ni lah member- member aku kat Biro Seremban...Hubungan kami pengamal media memang akrab..Maklum la kan...satu negeri nak cover...Pejam celik..pejam celik dah hampir setahun aku kat sini.... Usaha mesti diteruskan....Aku tidak menyesal memilih kerjaya yang amat-amat mencabar ini..1001 pengalaman aku dapat kumpul dalam lapangan ini.... 8-) Walaupu sesekali stress gak...nak kejar berita but i won't regret it...tu semua cabaran yang harus ditempuhi...Huhuhuhu..... 8-) View this Fotopage entry
Majlis berbuka pose SWM- Media N9
ceriteraDongeng PunyaGamba
Latest entry:ter k i n i
Assalamualaikum wbt Sekian lama x mengapdet, bukan menyepi, tp ade di new FP,ada masa jenguk la aku kt pondok baru, jarang2 dapat menjenguk page kengkawan sume xbermaksud aku lupe hehe Alamat pondok baru aku http://shukrisharkawi.fotopages.com(CLICK SINI ) Wassalam View this Fotopage entry
dalcha webnet
Latest entry:yuhuu...
saja buat tebiat... View this Fotopage entry
Photo Phobia Maniac
Latest entry:AKU DAN SESUATU
Lama tidak bermesra dengan fotopages. Lantaran mungkin aku sudah memilikki kekasih baru selain fotopages. Kerna itu, aku biarkannya sepi tak berpenghuni. Ini foto untuk menghiasi setelah 2 bulan tidak ke mari. View this Fotopage entry
din kibod
Latest entry:Bukit Bendera.......
Bukit Bendera.... Kibarkan Jalur Gemilang... Sempena Bulan Kemerdekaan... Lama dah tak update.... seb baik tak kena delete :P ..... Dah janji ngan kwn nak update nih... so kenalah update walaupun amik masa berbulan bulan.... :-D View this Fotopage entry
slepyfrogSTUDIO wedding photographer
Latest entry:*_*
email: ds@dasheela.com 012 620 98 11 @copyrightdasheela.com View this Fotopage entry
Jasmine Natasya
Latest entry:Jalan Jalan
Taking the pics while the car is moving is surely hard. hehe. View this Fotopage entry
The night market with The Mall behind it
rina Baharom
Latest entry:edisi world cup 2006...ahaks
demam world cup telah bermula....ahaks....edisi tak do kojo.... :P View this Fotopage entry
bola kemik
dak NoBo
Latest entry:jom kite menenun..
b'tenun ke menenun ke tenun??lantak la.. :-D View this Fotopage entry
alhaq redtarantula
Latest entry:Rayalah...
kepada semua rakan-rakan fotopages sekalian: Ikwan, jza, odows, fendi ria, dasella, suhaimi mat salleh, najib, sauqi, Alynn Saripuddin, Ratmawati Haji Sabil Medusa, fuad, ax, azli jamil, tok janggot, minmolek77, photoseekers, afizaem, mfouzi, Meor J, sudir-man, Firr Budi, Zai KuLiM, Adhila PicStop, Polaris Rahman, C Normin Bakri, Yusdi Hassan, Kinokuniya Photography, zalhilmy, nurul anwar, mominzin photography, zam jas n arif, Dee padee, Eura Creations, Ila Md Jamil, yaa adik, zura aizura, Miza n Cipun... View this Fotopage entry
SHAM DGENIUS
Latest entry:MISS HER!!!!!!
Al-Fatihah untuk yang tersayang....... SENTIASA DALAM INGATAN........ View this Fotopage entry
daBh armieY
Latest entry:LaGi wAfA.....MINUMMMMMMM JERKKKK....
ni gambar wafa terbaru...semalam tuuuuuuuuu....amik!SAJER JER.... ;-) View this Fotopage entry
ERKKKKKKKK!!!amik gelas lagi ker wafa!??huhuhuuuuu.....
Mohd Ismail Ibrahim
Latest entry:Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin
Salam sejahtera.. Syukur kepada Allah, raya pada kali nie aku bukan lagi kesorangan. kini aku ditemani isteri tercinta. hoyeah!!! Setelah lebih 3 bulan aku bergelar suami orang, memang byk perkara yang berubah. daripada rutin harian, tanggungjawab dan banyak perkara lagi kerana ia akn memberi kesan kepada bukan saja pada aku, secara tak langsung akan melibatkan Has (isteriku). Dan satu soalan yang memang klise pabila tiba hari raya, orang2 sekeliling akan sibuk bertanya, "Raya ni umah sape? bal... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
Noorul Ieda
Latest entry:Batik Sutera Indonesia Untuk Di Jual (Sepasang)
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Hai All 8-) 8-) 8-) .... Kat sini ada beberapa helai koleksi Batik Sutera Indonesia lengkap dengan selendang untuk dijual.... Sesuai untuk dibuat baju kurung, kebaya dan lain-lain... nak buat hadiah pon boleh :-D :-D... Memang cantik sangat.. sapa yg duk penang leh r tengok sendiri dari dekat kan.. skrg stok dah tak berapa banyak coz sebelum ni saya telah jual offline.. cuma yang tinggal ini je.. yg len dh abis di jual... so sapa cepat dia dapat r.. .. ... View this Fotopage entry
alesya irdina
View this Fotopage latest entry
voLxe VW
View this Fotopage latest entry
kl lk
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016